SOMMAR

Har äntligen sommaren kommit?? Jag satt och tittade lite på väderprognoserna på datorn förut, det ser riktigt lovande ut ett tag framöver!! :) Det gör mig glad!
Kollade även hur vädret är i Egypten, det låg runt 30-33 grader, inte helt fel..men undrar om det är lika fint när vi ska dit i september, någon som vet hur vädret är då?

Ska tvätta ansiktet, borsta tänderna, välja en film jag vill se, sen kommer jag nog ändå somna mitt i filmen men men är man en hårt utarbetad kvinna så är man! =) ( har iofs varit ledig i 4 dagar *host*)
 
Sov gott!!!

Hole in one

Bas är tillbaka!! Ja, så kan man ju faktsikt säga även om det säkert missuppfattas eller låter konstigt, vi har inte haft ett uppehåll eller så han har varit på jobb i England i 5 veckor och är nu tillbaka i Sverige igen! : )

Jag stressade hela dagen i fredags, skulle träna kl. 7.15 cyklar ner i regnet fast det var en sån där dag då man vill ligga kvar och mysa i sängen. Jag intalade mig själv att det skulle bli så skönt när jag väl stod där med hantlarna och "stången" i handen och körde ett intensivt body pump pass. Kommer ner och hamnar tillsammans med alla studenter, smiter i alla fall in till sporthallen levande och möts av ledaren som skulle hålla i passet, 
-- Hej, ska du köra body pump passet nu?
-- Aaa jag hade tänkt det, 
-- Okej för jag känner mig inte så bra idag och har inte hunnit ringa till er så jag skulle bli glad om ni kunde gå med på att vi ställde in passet idag. Ni kan ju såklart träna i gymmer i alla fall

Meeen det var ju inte det jag tänkt mig, jag behövde ju nån som pushade på mig inte springa på ett löpband, det hade jag ju inte nån lust med.
Så fick det bli i alla fall, blev så sur, inte f**n tvingar jag mig själv att gå upp och cyklar i regnet för att bara åka hem igen. ICKE!!! :) 
Det fick bli en runda på löpbandet, jättetråkigt och jättejobbigt. USCH!
Skulle sen hämta något i skåpet och kommer då på att nyckeln ligger i skåpet, jag hade ju bara tryckt igen skåpet och hjärnan måste jag ju ha tappat nånstans. De fick bryta upp skåpet och en väldigt IRRITERAD Emelie satte sig på cykeln i spöregnet på väg hem. 

Lyckat och mycket fint utspring på Berzan, (var där med jobbet) ******* var så himla söt på flaket innan de skulle åka ett varv runt stan på traktorn. Vi andra skulle åka hem, saker hände, det blev en lång kväll. Hämtade Bas på flygplatsen och jag somnade väldigt skönt. 

Idag har det blivit lite jobb på morgonen 6,45 - 14, och efter jobbet fika med mormor, morfar, mamma och Bas. På vägen hem kom Bas på att vi kunde spela minigolf. And so we did. 
Jag sa till honom att jag kommer bli jättesur när jag bara kommer slå 7;or och att han inte får skratta åt mig...
Slutresultat: JAG slåg 2 HOLE IN ONE och Bas slåg så mycket som NOLL. :) Detta kommer jag ju leva på hela sommaren minst ;) 
Poängen blev; 82 till mig och 95 till Bas, (borde erkänna att vi båda slåg ganska många 7:or) 
Efteråt sa han att han gjorde det med flit, tror ju dock inte på detta men men, there will be more games :) 

GODNATT!!

 

Fest våren 09



På bilden: Jonna, Therese, jag, Björn och Markus. Ingen är speciellt nykter men glad bild enligt mig på nått sett. Det är minnena av en glad och kul kväll.

STUDENT!

Snart dax för student- tider i Linkan, alla så glad å fina! Har ju redan varit med om det en gång så det är ju inte min tur igen tyvärr men guuud va sköööj vi hade!= )

För min del blir det jobb 14-21 på Blästadsgatan. Vi har en tjeja här som tar studenten som vi (många i personalen) ska hejja på när hon springer ut. Ska bli superduper kul ;) hehe, imörra ska jag i alla fall försöka hitta en fin sak att hänga runt hennes hals! Efteråt får vi alla komma hem till henne och hennes familj på buffé, blir té å uppleva studenten fast från andra sidan på nått sett, ajja lika kul det säkert.

Det har varit en "fullt upp dag" idag vad det nu innebär!
Kunde inte sova efter alla mina bekymmer (i tisdags) somnade inte förens 02.15 och tänkte precis innan att jag kommer ju försova mig, jag behöver ju mina timmar, så jag ställde 2 klockor för att verkligen vara säker på att vakna! Första klockan ringer 7,30 och jag vaknar pigg som bara den!!! Fattade inget :) men det var ju bara bra, hoppade in i duschen och fastade där lite fööör länge så jag fick stressa lite på slutet i alla fall. Kom i tid!
Hade p möte och vi fick sommarpresent av chefen, 50 kronor på Bosses glassbar, fick ju erkänna att jag bara
ätit glass där 2 gånger i hela mitt liv och det var evigheter sen, så nu har jag ju en bra anledning att gå dit ju. Toppen!!

Cyklade hem, hurtigbulle som man är! Bokade tvättstugan, sprang upp, hämta tvätten, sprang ner med den, satte igång 2 maskiner med tvätt, sprang upp hämta nyckel till källaren och en tavla som ska skrotas där för ett tag, sprang ner med det sen springa upp igen! Ett jävla renande i dom trapporna! HA HA
Satte igång med städningen av lägenheten som verkligen behövdes. Tycker det går ganska snabbt och det är inte så himla tråkigt som vissa säger, med bra och hög musik funkar det! =)

När allt var klart, eller i alla fall tvätten, har lite städ kvar men jag var tvungen att sova ett par timmar för att orka sitta här i natt.
Kunde inte sova, somnade äntligen efter flera tappra försök, en timme fick jag sova innan telefonen ringde, sen var det kört!!! DAMN IT!
Trodde jag var trött efter så få timmar natten innan men nej då, min kropp behöver tydligen inte sömn längre, gud så bra jag blir nästa duracell kaninen ni kommer se på stan!  ;)

Morgondagen:
Slutar jobbet 7,30, cyklar hem och längtar antagligen efter min säng hela vägen. Sover ett par timmar innan pappa kommer och hämtar upp mig hemma. Vi ska först till farmor och äta lunch, undra vad det blir för gott!! hihih
Sen ska vi åka och hjälpa henne med lite diverse, då ska även jag passa på att uträtta lite ärenden.
17,30 står det core på schemat så jag hoppas vi hinner hem tills dess.
Efteråt: dusch och färga håret, skicka massa mail och ringa massa samtal sen tv i sängen och SOVA tidigt tack!!

Fullspäckad dag men ännu mer på fredag! Jisses! Tur att jag trivs i lite stressig miljö

Skaffa er en bra natt och ta vara på det ni har, man vet faktiskt inte när det tar slut!!

over and out

Give me a rose, make me complete again.



Please, give me all the answers on my questions.

Decision

I have to make a decision..NOW!!
Herregud, jag har panik, vet inte vad eller vart jag ska ta mig till..jag vet att jag måste fatta ett viktigt beslut och att jag inte kan vänta allt för länge med att fatta det beslutet. Jag vet också att jag kommer att ångra att jag inte gjorde si eller så 1 000 000 gånger. Antingen blir allt fantastiskt i slutändan eller så slutar allt, precis allt i ett helvete. Jag har ALLTID otur och det verkar som om jag gjort "han där uppe" förbannad..Just nu mår jag inget bra över detta, det är för tufft, jag klarar det inte.

Jag vill fatta det rätta, det kloka och det beslutet som alla mår bra över. Hur ska man lyckas med det? Kan någon säga åt mig hur jag ska göra??

Just nu tänker jag mycket, ibland får jag panik, ibland försöker jag intala mig själv att jag inte har något att besluta, det är bara att blunda, låtsas som ingenting.

När jag sedan har fattat ett beslut, hur blir det då? Det kommer ju inte vara över för det.. det kommer antingen bli värre eller så kommer det lösa sig, men hur vet jag vilket det kommer bli??

1000 frågor och inget svar just nu. Jag är seg på att skriva och uppdatera här och detta är varför.

Please help me!!

Sunny days

Hade gärna skrivit i dagens inlägg att vädret är på topp, solen bränner på huden och lämnar ett fint och jämt brunt lager efter sig på min hud. Humöret är där det ska vara-- på topp såklart!! Idag gick jag upp cid 9 för att lägga mig ute en stund med en bra tidning, en flaska med vatten och min ipod. UNDERBART!!

No way, dagens inlägg blir inte så...unfortantly.. =/ men det har varit en bra dag ändå hittills. Humöret är det inget fel på men jag har inte känt något som bränner mot min hud och jag gick inte upp kl 9 för att lägga mig ute i solen, var inte riktigt läge för det när jag såg att det bara var 13 grader ute.

Åkte istället till IKANO med syster som ringde i sista sekund innan min träning och frågade om jag skulle följa med. Blev lyckat, fick med mig ett par påsar hem...som alltid :) höhö
Idag blev det en eyeliner från H&M, en ny och REN sminkväska från Åhlens, jättesöt tycker jag att det är,, bild kommer!!
Det blidde också 3 par trosor från Gina och ett par leggins.
När jag stod i kön till kassan inne på Gina låg det leggins i en låda, jag kan inte motstå utan tänker,
- Jag har 100000 par men det kan alltid vara bra med ett extra par  OCH det är billiga också, bara 49 kronor. Klart jag måste köpa dom..
Helt sanslöst, jag kan aldrig låta bli, sen slutar det alltid med att de hamnar längst in i garderoben och jag glömmer till slut bort att jag ens har dom. De kommer väl fram sen när jag bestämmer mig för att "nä nu måste jag rensa i min röriga garderob, det var ju faktiskt ett år sen nu!"
Men det finns ju antagligen en tanke bakom att de lägger just sånna nödvändigheter där!! =)

Ska hoppa in i duschen nu sedan blir det middag hos mormor och morfar med alla syskon och lite annat folk. Syster yster drar ju till MALTA i 2 månader imorgon och jag är inte alls avis...NEJ DÅ! INTE ALLS!!!!

7 months today, i can´t belive it! Time goes quick.
Im enjoying my life the way it walks.
Love hurts but it also feels so DAMN good.

Take care
Over and out



Levande ljus

Jag tände lite ljus på toaletten förut, fick en längtan efter doften av ett brinnande ljus. Kunde inte slita blicken från ljuset för en stund och ljusets låga fastnade på min hornhinna.
Ett ljus är faktiskt faschinerande och det luktar så gott både när det är tänt och efteråt. Levande ljus är min grej tro det eller ej! ;) 

Jag har en upp och ner period just nu, har tänkt väldigt mycket, det blir väl så när man jobbar natt. Allt är tyst och nersläckt (i alla fall där jag jobbar) Jag satt och kollade runt på lite olika bloggar och fastnade ganska fort för vimmelmamman´s blogg. www.vimmelmamman.blogg.se Lotta Grey som är journalist på SE&HÖR. Hon skriver om sin kamp mot "skitsjukdomen" cancer. Inom loppet av 1 år har hon fått beskedet att hon har cancer i tarmen, blivit akut opererad och fått beskedet att hon har metastaser i levern. Hon tvingades genomgå ytterliggare en stor operation där halva levern togs bort.
Mitt emellan dessa stora operationer har hon gått på cellgifter i 6 månader.
Inte nog med detta så har hon ett stort hus i Stockholms förort, en man, sonen Lennox 3,5 år och hon arbetar HELTID.
Jag förstår inte hur denna fantastiska människa orkar, vart hon får sin energi ifrån?
"Hon lever min värsta mardröm"'

Tankarna for igenom huvudet på mig, tänk om jag drabbas? Tänk om mitt/mina eventuella barn ska få se sin mamma drabbas av cancer? Tänk om någon i min närhet drabbas? Nej, usch det är inte bra att tänka så, inte alls!! Men det är svårt att låta bli.
Jag tror att man måste uppskatta det man faktiskt har och inte det man kanske får eller det man inte har. Det blir ju vad man gör det till eller hur?

Så gott folk, njut av varje dag och ta hand om varandra!!
"Livet är en fest och du är bjuden"


Levande ljus är vackert!

Hot hot hot

Idag har det varit sjukt varmt!! Skönt tycker jag när man kan sitta ute med sitt morgonkaffe, sitta ute och äta (om man har tillgång till det) Just nu i sommarvärmen saknar jag att bo hemma hos mamma och pappa, då kunde man ligga och sola på baksidan bland alla buskar och blommor i lugn och ro. Om jag vill sola nu så blir det närmast till trägårdsföreningen och det känns inte lika lockande.

Har i alla fall tränat idag, body pump, jag bestämde mig för att gå hem från sporthallen till vidingsjö och så åt jag lunch med mormor. Vi låg ute i solen och njöt en stund innan jag gick hem till mamsen och papsen för att gå en promenad med offra.

Har sedan sovit bort hela eftermiddagen och kvällen, usch va trååkigt det var att sova när det var så fint väder och när man vet att det ska bli sämre imorgon.

Sitter i alla fall på jobbet nu, ska ta å städa lite toaletter och fixa med lite annat, sen dricka en kopp te! MUMS!!

Hoppas ni sover så gott, ni som får! ;)

RSS 2.0