jobbar natt

Yes, im back on track och jobbar vaken natt inatt. Kollade på en film på 5;an When a man loves a woman med en ungdom. Efter filmens slut var det dax för lite städning tänkte jag, torka av ytorna i köket stod på nattsysslorna och jag hade så mycket energi tydligen så jag satte i gång med storstädning :) Har torkat ur alla skåp, kaklet är rengjort, micron, kaffemaskinen med mera. Har lite kvar sen är köket skinande rent! Hoppas det uppskattas av de som jobbar imorgon. :)

Vid 4-5 ungefär tänkte jag fixa med tvätten sen baka...tror det blir scones! :)

Slutar imorgon bitti klockan 7 (BARA 4 timmar kvar nu) då ska jag åka och hämta upp mamma, skjutsa henne till jobbet sen natta kudden!
Förhoppningsvis går jag upp vid 12, duschar och åker in till stan (sover hos mamma och pappa) möter TH så han kan få sina nyårs biljetter till LORIENT!
Packar upp alla mina väskor som jag haft hos mamma och pappa, träffar Jennifer och byter julklappar med henne, (lite sent, jag vet) går en sväng på stan och kollar in REAN.

Eventuellt måste jag tvätta, packa inför resan till Holland, städa lite hemma, vattna, färga håret och sen är väl klockan så pass mycket att jag måste ge mig iväg för att hämta mamma från jobbet. Möta upp pappa och åka till Holland, 20,00 var det vi åkte om jag inte minns helt fel.

Nu hoppas jag bara att jag inte är allt för trött så jag hinner med allt jag ska göra, vi kan ju inte bli sena!! och jag har en tendens att ALLTID vara sen, eller i alla fall bli klar i sista sekunden. =)

Nähäpp, dax för lite till kaffe? :)


Ingen bäbis

Nepp, ingen liten Alice var med på middagen hos Gert och Berit idag. Tråkigt. Bäbisar är ju så gulliga. :) Det var en trevlig eftermiddag / kväll i alla fall med god mat och trevligt sällskap.

Nu tittar vi på andra delen av STENHUGGAREN, riktigt spännande just nu faktiskt!

GOD FORTSÄTTNING!


Gomorgon!

Sitter och tittar ut genom fönstret hos mamma och pappa och allt jag ser är vitt! Jag tycker det är mysigt med snö, verkligen MEN det är lite tråkigt för de äldre som inte vill gå ut för att de är rädda att de ska ramla.

Idag ska vi till morbror och äta lunch/middag klockan 14.00, först ska vi hämta mormor och morfar sen farmor så de slipper att gå :)
Hade ju tänkt åka till IKANO men mamma är inte hemma och tog bilen med sig ;) och buss vägrar jag åka idag! :) lat och jäklig vettni..

Nu är det dax för lite frukost (RISGRYNSGRÖT) julens favorit. Sen hoppas jag mamma kommer så jag kanske kan smila in mig lite så att hon åker med mig till IKANO en snabbis. =) Bortskämd som man är!

Ha en kul dag i snön, ut med er och gör snölycktor, snögubbar och snöänglar! :)


Visst är det vackert med snölyktor?


I wish

Ibland önskar jag att jag hade en privat stylist, som kunde styla mig, sy mina kläder precis så som jag vill ha dom. Sitter nu och kikar runt lite på nätet efter snygga nyårsklänningar. Vet precis hur jag vill ha min klänning men jag hittar ingen PERFEKT! :(

Antingen är det fel färg, för mycket glitter, fel model....


Snygg fast ändå känns den inte helt rätt (från nelly.com)


Denna är en av favoriterna, gillar drapperingen starkt :) (från bubbleroom.se)

Jag letar vidare, men skulle gärna vilja hitta en FIN klänning och en söt kofta till det. Får ge mig ut i mellandagarna och leta lite. Fast jag känner att jag har så mycket att göra och mycket jobb så jag undrar: när ska jag hinna?

Borde sova så KANSKE jag hinner in till IKEA eller stan en snabbis innan middag hos morbror kl 14. :) Håll tummarna!


Årets julklapp

Jag hoppas ni alla hade en riktigt trevlig jul igår (och fortfarnade har) min jul var jättetrevlig. :)
Ska lägga upp kort på några av mina julklappar på söndag kväll då jag är hemma igen efter jobbet.

Jag fick bland annat en grå stickad kofta, ett blått linne, en bok, vitt underlakan till dubbelsängen och en jättefin och skön pyjamas av farmor. Pengar av mormor och morfar. En bakduk, en bok, en fin prydnads sak, prenumeration på SOLO, glöggmuggar, glöggskedar och grillpanna bland annat av mamma och pappa.

MED MERA MED MERA, tack i alla fall för alla julklappar! Blev jätteglad för alltihop :) <3


Idag har vi varit hemma hos mamma och pappa och slappat, ätit julmat myst och nu tittar vi på stenhuggaren av Camilla Läckberg.

Förut idag frågade mamma om jag ville prova hennes spikmatta som hon fått i julklapp. Årets julklapp! Nån mer som fick årets julklapp?
Jag provade spikmattan, 10 minuter stod det att man skulle ligga på den de första gångerna. Visst, ont gjorde det men det gick att uthärda. Det brände väldigt mycket och efteråt var jag prickig och väldigt röd på ryggen.

Imorgon ANNANDAGEN ska vi samla familjen igen hos min andra bror och äta ännu MER julmat. Ska bli trevligt faktiskt, jag hoppas att bäbis ALICE som föddes i oktober kommer. ;)


24 DECEMBER

VILL ÖNSKA ER ALLA EN RIKTIGT GOD JUL!


GRATTIS MAMMA!

Grattis till världens bästa mamma idag!

Nu har vi ätit kex, ost och vin :) Väntar på kaffe och tårta nu...hehe sedan ska jag skjutsa hem farmor ( nej, jag drack inget vin!) Efter det ska jag stanna till hemma för att hämta julklapparna och min väska med kläder i. Sover hemma hos mamma och pappa inatt eftersom jag ska upp och jobba imorgon.

Så ikväll blir det en lugn kväll och imorgon jobb, sen fira jul i Mjölby hos morbror med hela tjocka släkten samlad! :)

Ha en härlig jul allihopa!

GOD JUL!


Juicy!

*pust* och *stön*, jag är trött efter allt slit denna dag!
Har inhandlat alla julklappar nu så det känns bra, nu måste jag bara slå in de sista också, sen kan jag CHECKA det på min "ATT GÖRA LISTA"
Jag har också hunnit med att sätta upp en till julstjärna i vardagsrumsfönstret, städat toaletten, lagat mat, bokat tvätt tid, (trodde jag kunde fixa det ikväll men jag lärde mig YTTERLIGARE en gång att man nog måste ha lite bättre framförhållning) vattnat julgranen, och städat köket.

Nu ska jag damma, dammsuga och torka av golven. Gå en runda med jycken (syrrans) och slänga skräp, sortera ut alla julklappar (firar ju inte med alla på samma dag, Bas, jag och familjen kommer fira i början av januari då vi kommit hem igen. Jennifer får sina imorgon efter jobbet och Emelie får sina efter jul)

Sen ska jag nog ta en snabbdusch sen S O V A. Jobbet drar igång 7.00 imorgon och det betyder att jag måste gå upp ca. 05.30 för att cykla iväg 06.30 och eftersom det snöar får jag INTE vara sen.

Wish me goodluck!


Älskar att titta på snön som ligger som ett värmande täcke över träden. Visst är det läckert?


julen är här!

21 DECEMBER! Kan ni förstå att det bara är tisdag, onsdag och SEN julafton?
För mig har allt gått så otroligt fort på sista tiden, kommer ihåg då jag sa att det BARA var 2 veckor kvar till julafton och nu 2 dagar!
Är jag redo för julen?
Först tänkte jag att: Självklart är jag redo.
Gardiner uppsatta -- CHECK
Julgran inköpt och pyntad -- CHECK
Tomtar och annat julpynt klart -- CHECK
Julklappar inslagna -- Inte klart, har nog hälften kvar
Dammat -- NEEEJ
Dammsugat -- NEEJ
Toaletten, plockat undan, betalat räkningar -- OH NOOO!
TVÄTTAT -- Förra året? Det känns som det var evigheter sen jag tvättade, korgen är mer än överfull. 

Så mitt slutresultat blir att NEJ jag är inte redo för julen än....och jag vet inte hur jag ska hinna bli klar heller.
Imorgon jobbar jag 9,30-16,30 sen ska jag in till stan och köpa de 2 sista julklapparna (om jag inte kommer på något mer jag glömt)
sen ska jag ner till sami på lorient för att lämna lite pengar för biljetter till nyår. (BACK TO THE 90`S)
hem igen direkt efter det och sätta igång med städ och förhoppningsvis tvätt om det finns något ledigt vill säga.

De sista julklapparna hoppas jag få ork till att slå in ikväll.

Då återstår att sälja 3 till biljetter på onsdag SEN är jag förhoppningsvis redo för julen 2009.

23 DECEMBER, dan för dan fyller mammsen år, så jag cyklar dit efter jobbet och hoppas på lite tårta :) och ost och vin som vanligt.
Mitt liv går på högvarv just nu och jag har inte tid att stanna upp!

Hoppas bara att min spontana resa över nyår blir lyckad och att det jag önskar slår in!

GODNATT önskar jag alla er som kan få gå och lägga er nu.

Julstök

Yes, jag blev hämtad av mamma och pappa efter jobbet ikväll, nu sätter vi upp gardiner och julstökar lite! =)

Mamma ropar så dax att hjälpa till lite.

ME LIKE X - MAS


Linköpings hockey club

Kom igen nu klubben!
Vi leder med 2-0 mot Färjestad efter första perioden ikväll. So far so good.
Vi låg på 9 plats för ett par veckor sedan och har nu klättrat upp till andra plats så det är hur bra som helst.
Tror att vi har en bra chans att ta oss långt i år. Hoppas ju såklart på guld men siktar först på att gå vidare till slutspel.


Fick reda på att Bas inte kommer hem över jul och nyår. I alla fall inte jul och det gör så fruktansvärt ont! Hade sett fram emot en mysig julhelg tillsammans och ett underbart nyår efter det. Får väl vara glad för att vi fick fira jul tillsammans förra året och det är ju så då man jobbar oregelbundet. Jag jobbar på julafton i år så det är kanske inte så illa att vi får vara ifrån varandra i år. Får se fram emot nästa år då jag hoppas att vi båda är hellediga. :)

Nyår är inte helt bestämt än, jag och Jennifer ska ha en STOR 90-tals fest på LORIENT. Tanken var ju såklart att Bas och jag skulle dit tillsammans men så blir det eventuellt inte.
Som det ser ut nu så hinner han eventuellt hem tills dess och vi kan fira det nya året ihop. Annars kanske han hinner till Holland med skeppet tills 31 december och då åker jag dit till honom, om jag så ska cykla hela vägen. =)


P-möte imorgon 8,30-10,30 i ryd, så jag cyklar dit först, sen in till stan igen för att träffa Emelie, ska bland annat hämta våra förlovningsringar som vi har graverat.
Kanske blir lite julklappsshopping också!
Sedan ska jag cykla till Malma för att jobba 13,30-16,30.

Tillbaka till hockeyn, nu står det 2-1 till LHC och det är inget bra att de **** gjorde ett mål. :(


Tänder ofta ljus nu i dessa mörka månader.


A quickie

Dagen började med en rejäl sovmorgon :) välbehövd och efterläntad.
Gick ner till stan för att leta efter 2 paket till vår pakethazard som vi ska ha med jobbet imorgon, hittade 2 ganska så bra saker tyckte jag faktiskt :)

Hittade även lite annat smått och gott, en julklapp till farmor, Bas och morfar. Vad har jag kvar nu då?
Syskonen, en sak till farmor, mormor och morfar, mamma (som fyller 23 dec också) pappa, Bas, Jennifer och Emelie + hundarna.

Efter en quickie på stan mötte jag Jennifer och Cissi för en lunchdejt. Café M blev det och en tacopaj, inte min favorit men helt okej.

Sen cyklade jag till jobbet, f***n va halt det var ute idag!! Såg en äldre herre (:) som halkade när jag cyklade förbi, det är så otäckt, det går fort och man hinner inte reagera ens.

När jag kom hem sen igen, började jag med att ta tag i mitt hår. Jag hade en enda röra i nacken, det såg ut som dreds. Försökte länge att reda ut det men de gick inte!
Tog saxen i ilska och klippte bort allt.
Just nu sitter jag här i nytvättat TUNT, kort hår. Axellång, det är kort för att vara mig :) Har en liten tova kvar men det fixar jag snabbt, annars tar jag saxen igen!!! :)

Borde jag satsa på frisöryrket istället kanske??


Ensamheten gör ont ibland

Det kan vara så skönt att ibland få vara ensam, tänka alla miljoner tankar som flyger runt i huvudet på en, läsa en bok, slappa på soffan utan någon annans tjat, bara få VARA helt enkelt. Men bara ibland INTE ALLTID!
Nej, jag är inte ensam jämt, verkligen inte. Jag har en sambo, vänner och familj. Jag jobbar relativt mycket (just nu 70-75 %) och har andra fritidsintressen som tar tid så jag är inte ensam på det sättet.

Min pojkvän, Bas, sebbe, bassie med mera (kärt barn har många namn) är sjöman och jobbar förtillfället i England, detta innebär att han är ledig i 4 veckor i sträck, (oftast) och sen jobbar han i 4 veckor. Nu har Bas varit hemma i 4 veckor, helt underbart!! Idag åkte han och hans syster som har bott hos oss i 5 dagar hem. Bas ska till skeppet och jobba igen och jag blir lämnad ensam.

Just nu gillar jag inte att vara ensam, jag har inte valt att vara ensam, jag njuter inte av det ett endaste dugg. Vem vet, det kanske jag gör om ett par dagar men inte nu.

Han jobbar på ett skepp som bygger öar, gör stränder långa och fina, tar upp sand på botten av havet och fixar till rätt djup så att andra båtar kan komma fram. Förenklat av vad han gör. Min hjälte jobbar hårt när han är iväg, han jobbar som maskinist, ingenjör. I´m proud over my hero!!

Jag ska försöka sova snart, läsa lite bok brukar hjälpa för att bli trött.

Imorgon måste jag köpa 2 paket till vår pakethazard som vi ska ha med kollegorna på fredag hemma hos oss. SÅ städning måste jag också hinna med!!!

Blev så oerhört glad då jag såg att Bassie hade tvättat innan han åkte till flygplatsen. Första gången som jag inte kunde skjutsa (på grund av jobb) så jag hoppas att det inte är ett dåligt tecken.

IM IN LOVE WITH THE BEST PERSON ON THIS EARTH (L)


RSS 2.0