Exklusiv tävling



Här är länken till http://emmadamm.blogg.se som designar riktigt fina linnen =)
http://lindablom.blogg.se har en tävling som pågår just nu där du kan vinna ett linne designat av Emma, : )

Walking the line


Is this what  you meant?
Is this what you dreamed of?

A miracle looking in my life

Jag tror att vi alla väntar på att det där extra, det där lilla miraklet ska inträffa. Jag satt och pratade med mamma idag då vi åt middag, om en vän som verkar ha det perfekta livet. Jämt när man pratar med henne så har hon hunnit med allt hushållsarbete, tränat och jobbat.
Visst, alla kanske inte tycker att det är något att vara avundssjuk över men har man egen lägenhet vet man hur mycket det är som ska bli gjort. Disken, tvätten, städningen, bädda rent och vattna. Antagligen har man ett jobb, och i dessa tider och i min ålder är det inte alltid lätt att hitta ett bra betalt jobb som man faktiskt trivs med. Man kan inte tacka nej till jobb utan får ta det som kommer upp och ibland göra vissa uppoffringar.
Jag tror det är flera som känner igen sig.
Jag tycker i alla fall att det är otroligt med männsikor, hur mycket de hinner med, hur positiva de alltid är .
Såå, när vi satt och åt mamma och jag berättade jag just om denna kompisen, hur perfekt hon verkar ha det. Mamma svarade och sa att det faktiskt kan vara så att hon förskönar det, hon kanske visst är trött och tycker att det är tråkigt ibland. Hur många riktiga vänner har hon? Hur ofta är hon ute och roar sig? Tycker hon verkligen att hon har det där perfekta livet?
Jag fick faktiskt en tankeställare, vad är det perfekta livet? Hon kanske tycker att jag verkar ha det perfekta livet? Har jag det perfekta livet? Fast jag kom fram till att jag nog inte har det perfekta livet men jag kom också fram till att jag nog inte ens vill ha det perfekta livet...
Jag tror på talesättet, det blir vad man gör det till.

Jag kan vara en expert på att faktiskt krångla till allting, jag analyserar ett litet sms i flera timmar, får för mig saker och tänker, men tänk om, men vad händer då? Hur ska jag göra i fall det blir så?
Ofta blir det Emelie och jag som sitter och analyserar (du får stå ut med mina tjat ofta du! ;), vi kan snacka om en händelse i en evighet, sen visar det sig att det inte alls var så eller att allt ordnar sig. Det var bara 4 timmar att oroa sig eller att vara irriterad i onödan. Är alla så här crazy eller bara jag ? :)

När jag tänker tillbaka så har jag kanske det "perfekta" livet (om det nu finns något sånt)
Jag har en underbar familj, 2 syskon som jag visserligen inte träffar så ofta men vi vet att vi alltid finns där utan att träffas varje dag!
Mamma och pappa som lever tillsammans och som båda är friska och pigga. Mormor som tyvärr har varit dålig men är på väg tillbaka till sitt rätta jag igen! Hon har överlevt cancern 2 gågner, hudcancer båda gångerna. Det finns tyvärr de familjer där det ofattbara inträffar. Morfar vann också över cancern, prostatan. Farmor säger själv att hon är lite ensam och har lite ryggont men hon lever och är relativt pigg. Jag tror att man ska vara glad för det man har istället för att tråna efter det man inte har.
Min pojkvän är helt fantastisk. Han lugnar alltid ner mig när jag har freakat out :)

Jag bestämde just att jag visst har det perfekta livet och det ska jag vara glad över! Så det så! : )

Man kan inte ändra världen.
Det man kan ändra är sitt sätt att se på världen.
Då ändars också världen.

Wednesday

Jag kollade på Greys anatomy ikväll, kunde inte låta bli att skriva om det. När Izzie åkte in för att opereras fick jag nästan tårar i ögonen, hon och Alex är ju så söta tillsammans. Jag vet att det är film men ändå så blir jag tårögd ibland när man ser på typ Home Makeover eller nån annan tv serie då det är någon som dör eller när det är något som är sorgligt. Det behöver inte ens vara sorgliga saker som händer för att jag ska tjuta det kan vara lyckliga saker också. Är det jag som är oerhört känslig och överdriven eller är det så för er också???

Tisdag

Nu var det ett tag sedan jag skrev, eller 2 dygn ungefär, det är ju inte så jättelänge men det har hänt en hel del sen sist. Dock inte så viktiga saker men men har ju inget bättre att skriva om för tillfället i alla fall såå...
Klockan ringde 06,45 men jag låg kvar i sängen till kl 7, det var så skönt och varmt under täcket, ville bara stänga av alarmet, vända mig om och somna om. Men jag hade lovat att skjutsa mormor till vc för att ta ett PK prov. Vi var där i tid..halv 8 och man får inte komma in förns 8 men mormor ville inte stressa så =) Provet var lite högre än sist men hon har fått waran så jag hoppas det ska bli bättre.
Efter vårdcentralen ville mormor bjuda på frukost, det var MUMMA : ) havregrynsgröt och frallor, jättegoda med fröer och andra nyttigheter :)
Sen tog jag bilen hem, fixade lite hemma i 30 minuter innan jag åkte och hämtade farmor, hon ville ju ta en sväng till Ekholmen och jag skjutsade henne. Tyvärr hittade hon inget men vi åt en jättegod lunch, fläskfilé och klyftpotatis :) Vi köpte 2 trisslotter, farmor sa att hon absolut aldrig vinner, och jag hade känslan att jag kanske skulle vinna, men NEHEJ då, inte ett skit blev det...men farmor vann 25 spänn :P kul för henne i alla fall.
När jag hade släppt av farmor åkte jag hem till mamma och pappa för att lämna bilen, tog på mig tränings stuffen, och sprang i cirka 45 minuter. Första gången sen operationen, det gick lite segt men det var skönt att komma igång igen.
Efter min lilla löprunda tog jag cykeln och cyklade tillbaka snabbt som attan för att hinna ta bilen IGEN och hämta mamma : ) Väl hemma somnade jag efter 2 sekunder i soffan.
Hade både fått sms och missat ett samtal men hade inte märkt av det alls, då är man trött va?

25 days!!
I´m having the wrong feeling. Why? I dont know why, but i know one thing...that i dont like this feeling, not at all.
Maybe I need a sign, i need something to lean on, something that makes me strong and makes me belive again. My feelings are empyt, i wanna find them again, I wanna feel them again.
DAMN IT!


xoxo

Grattis till världens bästa pappa!

Dagen började tidigt för min del, klockan 7 väckte mamma mig för att vi skulle sjunga för pappa, vi gick ner och åt en jättegod frukost tillsammans och efter det var jag såå trött att jag gick och la mig en stund till :P
Det blev dock inte så länge eftersom jag var tvungen att åka till sjukhuset för återbesök hos läkaren som opererade mig. Jag var lite nervös för att han skulle säga att det inte läkt som det skulle eller nåt sånt..men icke :P allt såg bra ut tyckte han och jag skulle få komma tillbaka till en optiker om en månad för lite fler test. Han sa i alla fall att han inte trodde att det behövs en till operation och det räckte för att lugna mig :)

Efter läkarbesöket åkte jag och pappa (som var så snäll och skjutsade ner mig i regnet..) till XL för att köpa tak. Självklart visade det sig att det inte fanns någon ledig släpkärra så vi åkte hem till min lägenhet i stan så att jag kunde vattna och städa iordning lite. Jag lagade oss lite lunch och sen åkte vi tillbaka till XL hämtade taket, lämnade av det hemma i vidingsjö och åkte tillbaka till XL IGEN!!! Ett jäkla körande fram o tillbaka=)
När vi sen kom hem igen var jag så trött och jag frös såå mycket så jag tänkte att jag lägger mig i sängen och tittar på tv. Men efter 2 sekunder så hade jag ju somnat såklart..skönt med en liten tupplur i alla fall : )
Vaknade av ett dammsugar ljud (roligare ljud finns det ju att vakna av) och förstod att jag måste ha sovit ett tag =)

Hjälpte till med lite städning i alla fall och åkte sedan för att hämta mormor och morfar =) kom på en positiv grej med min operation förut, jag får ju inte använda smink så jag blir klar på noll tid, dra på mig lite kläder fixa håret..and DONE. Hur skönt som helst ju : ) fast ja saknar ju sminket lite också, jag ser sjuk ut utan smink enligt mig själv :P hihi

Gästerna kom och gick, det var riktigt trevligt. När alla hade åkt hem skjutsade jag hem farmor och vi bestämde att jag skulle åka med henne till Ekholmen för att kolla på lite kläder åt henne imorgon. Klockan 7.20 ska jag hämta mormor för lite provtagning på vc sen åker jag hem med henne och hämtar farmor : ) ett jäkla rännande på damerna ; )

Jag och Bas hade köpt present till pappa innan Bas åkte iväg för att jobba, vi gav honom en korg med massa öl, whisky och lite annat smått och gott. Och när de höll på att byta däck från vinterdäck till sommar däck så gick pappas domkraft sönder så vi köpte en ny till honom ;) Han blev jätteglad för presenterna han fick och då blir jag med glad..Guud, tycker ju att det är så svårt att hitta på vad man ska köpa till folk som ALDRIG önskar sig något. Man vill ju gärna hitta den perfekta presenten ju. Nästa som står på tur att fylla år är ju ingen mindre än?????
JAAAG = )
och för mig är det aldrig några problem med att fixa en önskelista. På toppen i år står det paraply och snygga gummistövlar. Hoppas alla förstår vad som menas med snygga gummistövlar bara : ) 

JAG ÄLSKAR DIG BASSIE!!! (L) 
I miss you soooo much! Right now, i need you more then ever. 

over and out 

Tysklandsresan!



Värdefull last! : ) hihih

Update

Jag fick allt lite färg, tyvärr inte rätt färg :P blev röd istället för brun men men det är ju alltid en början!

Jag tog en promenad till mormor och morfar och fikade lite med dom..det är alltid lika kul att prata med dom =) När vi kom hem igen började mamma och pappa att jobba i trädgården och jag hade inget bättre för mig så jag hjälpte till lite grann.. : ) Jag har ju bott hos mamma och pappa nu under tiden som jag har varit sjukskriven, men efter läkarbesöket imorgon hoppas jag att jag snart kan komma hem..måste vattna och städa :D wohoo!!

När vi skulle äta så trodde jag att jag hade spillt gräddfil på tröjan så jag slickade upp det men det visade sig att det inte alls var gräddfil det var....FÅGELSKIT!!! svalde det som tur var inte utan hann spotta ut det..HAHAH fan , vilken upplevelse alltså :P

Om allt går som det ska imorgon på sjukhuset så ska ja fråga om jag får börja träna igen eller i alla fall börja gå långpromenader..beach 2009 väntar ju! :) Finns inte tid till att ligga hemma i sängen i en vecka. ; )

Måste tyvärr få gnälla lite men jag är så otroligt trött på att vissa människor aldrig slutar prata om sig själva och är så otroligt självupptagna. Allt är inte pest och pina det finns faktiskt positiva saker man kan prata om och man kan även fråga hur den andra personen har det OCH faktiskt lyssna på svaret.
Synd att du tror att du är den ända som lever det perfekta livet och att du är den ända som är värd det allra bästa och som kan få det allra bästa!
TRAGISKT!

Ska ta en sen kvällspromenad med hunden sen sova.

Ta hand om varandra och sov så gott!

PUSS

So happy

Jahopp, då var man hemma från Tyskland då, det blev en hel del...helt otroligt vad mycket gott man hittar ;)
köpte lite allt möjligt, vin, öl, cider och massa andra smaskiga flaskor!
Vi kom hem cirka 20.20 och efter det var jag helt slut, vi packade upp lite och satte oss sedan med ett glas vin och kollade på eurovision...kul att norge vann! :D

Idag har jag städat och fixat lite, håller på att planera sommaren med min älskling just nu...jag kommer ju jobba HELA sommaren men de dagar jag är ledig ska vi åka iväg tänkte vi ;) lite kul måste man ju ha att se fram emot. Vi har ju valt att ta våran lång-semester i höst istället. : )

Imorgon fyller pappsen år =)
På förmiddagen ska vi upp till sjukhuset först för ett återbesök efter operationen, hoppas verkligen att allt är som det ska så att jag slipper en till operation!!
Efter det ska vi åka och köpa tak till mamma och pappas altan, de håller på att bygga om och förnya lite grann, vilket kan vara på tiden! ;P
På kvällen kommer väl släkt och vänner på lite middag som vanligt antar jag! ;)

Jag tog en bild igår under hela resan, tänkte lägga upp den men det får bli lite senare för nu ska jag ut i solen och försöka få lite fin färg tänkte jag :)

Im so happy right now!!! Having the right feelings and i love it!!

over and out

TGIF

haha, thank good its friday :) i och för sig så har alla dagar varit som fredagar för min del den här veckan eftersom jag inte gjort annat än att vila :)
Jag kom precis på att jag inte uppskattar fredagar på samma sätt som man gjorde när man gick i skolan. Då var ju fredagen veckans höjdpunkt och man gick och längtade som bara den heeela veckan :)
I mitt jobb jobbar man varannan helg och jag brukar hoppa in lite extra på andra helger också, så för min del så kan en onsdag vara TGIW :P Det är ganska skönt tycker jag, är man ledig mitt i veckan hinner man med mycket mer än på en lördag till exempel. Tvättstugan är oftast ledig, det är inte kilometer långa köer till ikea eller ica, man kan gå runt och handla i lugn och ro :) hur bra som helst...

Glömde att dra ner min persien i går så jag vaknade av solen mitt i ansiktet klockan 8 idag..men men jag överlevde ;)
Pappa och jag åkte iväg och fixade lite ärenden och sedan satt vi ute i solen och drack kaffe med vår granne :)

Jag har en hög med papper, räkningar, skattepapper och andra viktiga papper som jag borde sätta in i en pärm så att jag har lite koll. Just nu har jag bara slängt in allt i ett hörn och det är inte så smidigt när man väl behöver hitta något viktigt papper. Så det får bli dagens uppgift, sen ska jag vila en stund och klockan 22 ikväll bär det av till Tyskland  :)

xoxo

Äntligen vackert väder!

Tvätten är  så gott som klar och solen skiner!!! Kan det bli mycket bättre?? Tyvärr så börjar mina ögon rinna och ha sig när jag är för mycket i solsken men men det är ju kul med fint väder i alla fall. :) Jag tycker det är så mysigt med klarblå himmel, solen som skiner och alla träd och buskar som är gröna :D Man blir så glad bara man tittar ut! Tycker jag i alla fall! ;P

Väntar spänt på ett samtal från Emelie, hon hade en helt underbar scarf på sig igår som jag blev helt förälskad i. Eftersom jag har husarest ( nästan i alla fall :)  så sa hon att hon kunde kolla om det fanns någon kvar när hon skulle ner till stan. Och jag verkligen hoppas att det fanns en kvar åt mig, i fall det gjorde det så lägger jag upp bild så att ni får se! :)

Nae, jag måste ut!!! Får väl ta ett varv runt gatan som vanligt, folk tror väl att jag har rymt från psyk eller nåt,..

Only 30 more days sweetie!! <3

Allt och ingenting

Jahopp, då sitter man här igen då, har absolut inget vettigt för mig, blev ju opererad i måndags så det är bara vila som gäller. Idag bestämmde jag mig i alla fall för att ordna med tvätten, högen växer även om man bara får vila...tyvärr!
Jag hoppas verkligen att det var sista operationen jag behöver genomlida, inget kul alls att vakna upp med sladdar, apparater och en j**vla smärta. 

Imorgon är det dags för Tysklands resan igen, fylla på barskåpet lite ;) Min kära sambo har skrivit en lång lista över grejjer jag ska köpa med mig hem. Han själv jobbar och sliter, stackarn..<3

Åhh, äntligen fick min kära mormor komma hem från sjukhuset igår. Hon har varit där i 10 dagar nu. Fyy sjutton vad jobbigt det är att se sin lilla mormor som en helt annan människa. Hon fick en lite stroke och kunde inte hitta alla orden så ibland blev meningarna så lustiga att ingen kunde förstå vad hon menade.
Det blev i alla fall bättre med tiden som tur var men läkarna hittade ett litet förmaksflimmer på hjärtat som de har försökt medicinera med waran.
Som undersköterska har jag varit där varje dag och kollat så att sjuksköterskorna gjorde sitt jobb :) tyvärr glömde de ju hennes ögondroppar VARJE dag, så det fick jag säga till dom!! Förstår inte att de gör sånna missar i sjukvården!!!
 Helt sjukt och oacceptabelt

Nahepp, nu är tvätten klar så jag ska väl hänga upp den och slänga i lite mer tvätt!! 

Over and out 

RSS 2.0