funderar..

Jag har haft en dag med mycket tankar om allt möjligt idag.
Man kan leva det perfekta livet, både i ens egna ögon och även ur andras perspektiv också, men sen en dag kan allt vända på en sekund. Jag kom i kontakt med detta idag och det grep tag i mig och ruskade om mig något fruktansvärt. Det var en obehaglig känsla som jag inte kan ta på men som satte spår i mig i en lång framtid.
Ska man leva annorlunda än vad man gör? Kanske vara mycket mer tacksam till det man har för det kan försvinna när man minst anar det. Fast hur skulle det bli då? Om jag gick omkring och tänkte - nej lev lite så där istället för så..
Man är ju som man är men jag borde nog tänka mer positivt en del gånger, ibland är man duktig på att vrida och vända på allt till det värsta.

Jag skulle kunna skriva om mina tanker i all evighet men jag tror att det faktiskt är nyttigt att man tänker så här ibland. Det får ju inte bli överdrivet men det får ju inget så...;)

Le och vá gláa mina vänner!!!!

Här skulle jag vilja sitta och fundera med en drink i ena handen och en ipod proppad med skön musik i andra.

Imorgon ska jag sova ut en stund sen gå en långpromenad och rensa mina tankar och sen hoppas jag på bra väder så att jag kan shoppa ett par timmar innan det är dax för jobb!!
What a day ha??? ;)

over and out


Slappis kväll

Ligger i soffan och kikar runt på internet. Jag ska upp tidigt för att skjutsa mormor till sjukhuset för ett återbesök hos läkaren. Klockan 9,15 ska vi vara där och hon ville ha med mig dit. Klart man ställer upp då! De har varit i Skåne nu i flera veckor så det ska bli skönt att få träffa henne igen. Och morfar med såklart. ;)
Nu ska jag kika runt lite till sen blir det GODNATT!

byee


Tisdag 18 augusti

Nu har jag börjat mitt nya jobb på fritids. Barnen är gulliga och snälla mot mig ;) Jag har nu fått mycket mer användning av mina tecken kunskaper än jag har haft tidigare. Det är så kul att teckna också så jag bara njuter av det.

Slutade idag 16,30 och 17,00 igår så det går ju inte att klaga på arbetstiderna direkt : ) 

I söndags var det INTE min tur dag!!
Satte mig på cykeln för att trampa iväg till jobbet. Efter cirka 500 meter hoppade kedjan av, jag började gå J**vligt snabbt men insåg att jag aldrig kommer hinna, (jag var inte ute i så god tid till jobbet)
Förbannad som jag var så drog och och mixtrade med kedjan tills den var på plats. Började cykla igen och humöret var på topp igen. Efter ytterliggare 300 meter lät det pang och när jag vänder mig om har kedjan GÅTT AV. Då fanns det ingen återvändo utan det var bara att gå resten av vägen till jobbet och se glad ut. Jag möttes av ett par retsamma skratt då jag var arg, svettig, trött och händerna var fulla av olja.
Jag kom inte hem förens 23,30 heller så jag somnade med en förbannad otursdag bakom mig. 

 
Jag har kommit in i en hårdtränings period. Igår körde Emelie och jag box, grymt kul pass :D Idag har jag kört body pump och Emelie gymmade.
Igår var jag helt  utmattad efter nya jobbet, massa cykling fram & tillbaka och träning så jag somnade 21,30 ;)


Imorgon är dagen FULLSPÄCKAD med allt i från jobb till kryddparty och lunch dejt med farmor =)
Nu ska jag diska och torka iordning efter middags gästen Emelie och mig sen blir det sängen för min del.

stress stress

Är stressad, ska iväg till p - möte sen jobb : )
Skriver mer ikväll!


Things are going my way

Jobb i 24 timmar (har haft jouren) med mycket prat med de underbara kollegorna Rebecca och Berith, dopp i sjön tillsammans med en tjeja på jobbet, god mat och mycket skratt! JAG HAR SVERIGES ROLIGASTE JOBB!!
Jag kom hem vid 15,00 i torsdags, satte igång att vika in tvätten dirket när jag kommit innanför dörren, slappade i soffan med en power nap på 30 minuter. Åkte med mamma och fikade hos farmor, svängde förbi systemet för lite vuxengodis :)
Siri och jag skulle laga mat tänkte vi..kyckling och ris slutade med fiskbullar och makaroner.
Vi lyssnade på pepp musik, drack cider och shotade även lite bailys, bokade "nästan" en resa, gjorde oss vackra för en grym utekväll. 
Kvällen bjöd på 3 skottskar i finfin kjol, fulla äckliga sliskiga människor, bra musik, glada människor, mycket dans och lite annat skoj! : )  
TACK HONEY!! (L) 

Vaknade skapligt idag, städade undan efter gårdagen, vilket definitivt var behövligt! :) 
Åt lunch med Emelie, grillad kyckling och vattenmelon. MUMMA!



På bilden: Jag och Emelie för mååånga år sedan..nu är jag blond, MEN smartare än då! :) Den ni! ;)

Sedan var det dags för arbete IGEN! 
Slutade 22 idag...lite segt men jag jobbade med bland annat Emma och det blir alltid kul då! ; ) 
Just nu kan jag tänka mig att hon har varit och köpt körsbärstomater och "den är sååååå lååång" 
(INTERNA SKÄMT!) 

Jag har haft lite saker och ting på G och nu ikväll fick jag ett mail, och det verkar som att jag har turen på min sida. 
HELLO ME! 
Ska ringa lite fler samtal och ordna lite fler saker sen SEEEEN! :D Jag har samma känsla som jag hade inför varanda julafton och födelsedag då man var liten och pirrig i hela kroppen. 

Imorgon jobbar jag 8.30 - 18 så det är bäst att sova lite nu så jag inte somnar nånstans på vägen.. ;) 

PUSS  


Yippie!

Idag skulle jag ju gå upp tidigt var tanken..men eftersom att någon uppfann snooze så användes den knappen flitigt imorse.
Vid 10,15 ungefär så behagade jag att gå upp =) Det känndes som en välbehövlig sovmorgon och jag mådde mycket bra av den också.. Gick upp och tog på mig morgonrocken, tog med mig ett par tidningar och gick tillbaka till sängen. Det blev alltså en riktig slapparförmiddag.
Till lunch gjorde jag, gevapicci och makaroner. Avancerat värre.  
Jag träffade Emelie utanför sjukhuset vid 15,00, jag skulle ge blod äntligen efter tatueringar, operation, penicillin kurer med mera.
Jag hade förberett mig på att det först skulle sticka till rejält och att man sedan skulle känna hur blodet flöt ut ur kroppen. Så var det definitivt inte kan jag lova, visst stack det till lite grann men det försvann ganska snart. Sedan låg jag där på britsen en stund tills det var klart, drack lite vatten och fick sedan ta något att äta.  

På bilden: Såhär fin blev min arm efter blodgivningen.


På bilden: Jag valde detta fina glas från Blodtappen.

Vi hade bestämmt att vi skulle träna men eftersom jag dels har skoskav och dels inte skulle träna så hårt efter blodgivningen så gick jag på ett core pass. Då är det mycket mage, bål, rygg och ben som arbetar.

Precis innan jag skulle ta fram min stepbräda och en madrass skulle jag sätta mobilen på ljudlös, då ringer chefen. Jag råkade trycka av men kände att jag ville veta vad hon ville eftersom jag inte har något jobb efter den 16 augusti. Hon frågade om jag var intresserad av att jobba på Malma och Ellen key. Det innebär alltså att jag jobbar varannan helg och ENDAST fram till klockan 17,00 vardagar. Jag slipper sena kvällar och kommer inte heller ha tidiga morgonpass. Det tackade jag ju såklart JA till.
Raden ligger på ungefär 67% så det är ju inte så jättemycket men mycket bättre än ingenting.
SÅ gott folk, på måndag är det dags för nya äventyr för min del.

Direkt när jag kom hem från gymmet kom mamma och hämtade upp mig, vi skulle handla mat för min kyl var T O M!!! Tanken var sedan att jag skulle åka med henne hem, hjälpa henne med lite datorgrejjer och sedan cykla hem med min kronan.
Så blev det inte riktigt, vi åt mat, pratade, fixade datorgrejjerna, fikade och tillslut kände jag att jag behövde cykla hem, då var det ju såklart ingen luft i däcket.
Min kära mamma skjutsade i alla fall hem mig och det var skönt det, för jag är trööööött, (det sa dom på blodtappen att man lätt blir efter att ha gett blod)

Nu har jag bokat tvättstugan från klockan 07,00-13,00 imorgon så det är bäst att försöka slumra ett par timmar innan det är dax för slit och släng igen..

Lying people, i HATE them

Jag har aldrig förstått varför man ska behöva ljuga? En lögn avslöjas i slutändan i alla fall. Varför vill man göra så att folk tappar respekt och tillit till en? Trodde de att man inte skulle komma på dem ? Som sagt, jag förstår inte VARFÖR????
Det värsta av allt är nästan då man avslöjat lögnen och de fortsätter ljuga, förvärrar lögnen eller hittar på en ny, som man även den avslöjar i slutändan..
Jag har bara en sak att säga till dessa människor...FYYY FAAN!

Any way.. jobb idag som vanligt ;) jobbet har åkt iväg på semester..spännande, kul, intressant, bort från de normala rutinerna. Mycket som händer på en semester resa.
Idag var det jag som körde ner alla i minibussen och åkte hem vid 21, imorgon är jag ledig och på onsdag åker jag tillbaka och har jouren tills på torsdag.
Bestämmde en middag med Siri efter jobbet på torsdag, får se hur den kvällen slutar ;)
Sen har jag helgen full av jobb inbokat i min almanacka.

Nu har jag sett på BECK - sista vittnet och känner hur tunga mina ögonlock börjar bli...sängen ser lockande ut.
Har. som alltid, mycket inplanerat på min lediga dag :) uppdatering kommer imorgon förhoppningsvis.

& mina stackars hälar med de jättevackra blåsorna på..jag vaknade imorse och kände att jag vill gå en runda innan matlagning, dusch och jobb. Smart som jag är så tänkte jag att jag skulle ta ett par skor som jag inte fick skoskav av...men jag antar att ni alla nu tänker..."har man blåsor på hälarna så spelar det nog ingen roll vilka skor man har". RÄTT!! Jag hann öppna dörren och ta 2 steg innan jag kände smärtan igen. MEN envis som jag är så gick jag en liten runda på 30 minuter.
& JAA mina fötter och speciellt hälarna ser inte snyggare ut än igår...
Men imorgon är det på´t igen, body balance klockan 07,15. : )

GODNATT!!

Sjukt irriterad

Ligger nu i sängen efter en lång helg. Jobbade morgon i lördags, solen sken och vi satt ute och njöt en hel del...vi gick också på en långpromenad och köpte lördagsgodis till the gansters..blev en promenad på 1 timme ungefär och det var såå skönt att få röra lite på sig.
Efter jobbet cyklade jag till mamma och pappa, hjälpte till lite med städning, gick en promenix med hunden och åkte och fixade lite ärenden med pappa. På vägen hem hämtade vi upp Emelie som hade fullt med packning.. :) Vi satte igång med att förbereda vår 5 - kamp.
Gästerna kom, vi käkade god mat, körde vår 5 kamp och guess what??
MITT LAG VANN ;D
Min syster Jonna och hennes vän Thess kom förbi och det slutade med att Emelie och jag flög omkring inne i en mörk van...det fick bara plats 2 bredvid föraren och vi var ju 3 så vi hoppade in där bak. Vi kände oss som flyktingar inne i en mörk cell ;)
Emelie skulle hem för att börja jobba tidigt, vi andra drog ner till stan för att ta en öl!!
Det blev inte så sent men jag var seg imorse ändå..Jonna och jag gick upp vid 11, drack kaffe och satte på en film. Efter massa slappande i soffan var jag tvungen att göra mig iordning för jobb. Tänkte att jag skulle gå in till jobbet från stan..
Så blev det, satte på mig jympadojjorna och traskade iväg..mindre än halvvägs kände jag hur det värkte i hälen men hade inte tid att stanna och vad skulle jag göra??
Väl framme var det en STOR lättnad att få ta av sig skorna...
IRRITATION NR 1: 4 blåsor på fötterna. En på varje häl och en på varje lilltå..(de på hälarna blev jättestora och vätskefyllda)
 
Eftermiddagen / kvällen sprang iväg och efter jobbet kom jag på IRRITATION NR 2: att jag bara hade ett linne med mig, ingen kofta eller tröja..
IRRITATION NR 3: Jag smsade mamma och frågade om hon eller pappa kunde skjutsa hem mig..Svar; vi har druckit vin!!
IRRITATION NR 4: Jag hade massa ouppackade väskor stående överallt, så jag snubblade ju på dom såklart..var trött och var inte på humör alls men satte i ren ilska igång att packa upp dem,..
IRRITATION NR 5, 6 och 7: Min pojkvänns mobil verkar bara funka ibland..inte när jag försöker ringa honom, och mina sms går inte ens fram, ;/
Mina favorit solglasögon är borta ;/
Det är säkert massa mer som jag har irriterat mig på idag men jag kan inte komma på mer..

Idag har jag i alla fall varit SJUKT IRRITERAD och jag gillar inte den känslan alls, så nu satsar jag på en god natt sömn och en underbar dag imorgon.

xoxo


Solen skiner och huden bränner, me like

Det är så fruktansvärt tråkigt att jobba i dessa svarta tröjorna som vi har på jobbet...svarta pikétröjor i sommarvärmen är inget jag rekomenderar ;) men ska man se professionell ut så ska man! Det är bara att gilla läget =)
Har jobbat morgon pass idag, 6,45 till 14,00. Dagen har gått fort då vi har varit ute och farit lite.
Jobbar även hela helgen, har hoppat in extra..imorgon kväll blir det en årlig grillfest med femkamp med mera..ser fram emot detta så jag hoppas det blir lyckat!!
Efter jobbet imorgon ska jag nog cykla ner till gymmet en snabbis, sedan hem till mamma och pappa och börja fixa iordning lite..det är Emelie och jag som har hand om 5 kampen i år och det är ju alltid lite att styra med. MEN KUL!! :)

Idag har jag tränat lite hemma, och suttit ute i solen...gööör skönt ju. Ikväll blir det att ladda inför en lång morgondag..har lovat mamma lite mys och god mat.

Bas ringde förut när båda hade slutat jobba vid 14,30 ungefär, han har "bara" 2 veckor kvar av sin jobb period nu och det känns skönt men det känns också som om tiden står stilla...:(
Vi har då 7 veckors semester, (lite jobb kommer det dock bli för min del) men jag har faktiskt jobbat HELA sommaren så det känns som om vi är värda lite extra tid tillsammans nu.
Vi har en hel del inplanerat redan fast vi sa att vi skulle ta dagarna som de kommer, vi får antagligen besök från Holland, som det ser ut nu i alla fall. Ett rosenserieparty har jag bestämt att vi ska ha, tror dock inte att bassie är så speciellt sugen på detta men men : )
Vi har även funderat på Kolmården, Skåne och lite annat smått och gott men vi får se hur det blir med mina jobbtider och planera utifrån det.

Kryddparty (även hudvårdsprodukter med mera) at my place den 19 augusti, skrik till om ni är intresserade! 

Ska hoppa in i duschen nu och fräscha till mig inför kvällen!

Sola lagom och kom ihåg solkrämen! ;) hehe..



På bilden: Jag som dricker en god drink bestående av passoa och apelsin juice!

Skänninge marken

Jag har börjat knapra i mig "hårkontroll" som jag köpt på Life för 149 kronor. "Komplett näring för hår, hud och naglar"
Anledningen till detta är att jag har börjat få så grymt tunt hår, det är helt galet..jag kan dra fingrarna igenom håret och få med mig massa hårstrån. Mina naglar brukar vara långa och fina men har börjat gå av väldigt lätt så jag kände att jag var tvungen att göra något åt detta. Hörde talas om Hårkontroll och på den vägen är det. Jag har nyss börjat med tabletterna och det ligger 120 stycken i en förpackning, det vill säga de räcker i 2 månader. Tycker i alla fall att det är värt att testa. Någon som vet om de funkar??

På bilden: Mina nya piller Hårkontroll från Life som jag tappert knaprar i mig varje dag.

Gårdagen bestod av jobb - hade kvällspass till klockan 21, dagen gick rätt fort och jag lagade en ny rätt på jobbet som jag aldrig gjort förut. Färgglad fiskgryta. Tyckte det lät spännande och god blev den också, fisk, curry, spagetti, tomater, fiskbuljong och purjolök tror inte jag missade något nu :)

Efter jobbet i tisdags cyklade jag hem till mamma och pappa för att hämta en grej, då blev jag erbjuden blåbärspaj som jag inte kunde säga nej till. Efter det cyklade jag hem "till min gata i stan" (som Stina säger i Saltkråkan) Siri kom förbi ett tag och vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Det kändes att det var på tiden och att det var behövligt! Tack!!

Med tanke på att jag skulle börja jobba 7,30 i dag (egentligen igår eftersom det är torsdag redan men jag låtsas att det är onsdag) så blev det inte så sent. Jag gick och la mig, och var precis på väg att somna när jag hör MASSA folk gapa och skrika utanför fönstret på gatan. Vi bor ändå på tredje våningen så jag tyckte att det var väldigt konstigt för det lät som om de stod precis vid mitt öra. Detta gjorde att jag inte kunde somna förens 03,00 cirka så det blev endast  3 timmars sömn för min del.

Efter jobbet kände jag mig inte så trött som jag trodde jag skulle vara men efter att ha slängt mig i sängen när jag kom hem slocknade jag direkt. Pappa, mamma och jag hade bestämt att tillsammans åka till Skänninge marken för att titta runt lite. Så det blev en powernap på en och en halv timme, en ganska lång powernap va? I Skänninge var det mycket folk, lite halvbra grejer att titta på men vi hade det trevligt ändå och vi kom såklart inte hem tomhänta nån av oss :)
För min del blev det en plånbok, (som nu går att stänga med alla mina kort och grejjer jag har i den) naturgodis, julkort och vanliga grattis kort och julpapper. Det kändes skumt att köpa julgrejjer på ett sätt men det var billigt och jag vet att det inte kommer bli av annars. Jag brukar ha fullt upp med att planera, julhandla, julstäda, slå in paket och fixa 100% julstämning under november och december så jag glömmer bort det praktiska som julkort, etiketter och julpappret =) Vilket också är en stor del av hela fadderullan kring julen :)  ÅHH jag älskar julen!! (L)

Nej, usch och fy ingen jul riktigt än nu är det sommar och sol!!

Imorgon väntar jobb 13,45 till 21 tror jag eller 22 ( Bäst att kika i kalendern så det inte blir helt galet) Innan dess lite träning och en sväng ner till stan OM jag nu inte ligger och sover hela förmiddagen vill säga. ;)

Sov gott!!

PUSS

BMW X5

Jag blev väckt av telefonen idag, vaknade upp med ett ryck och såg på displayen att det var jobbet som ringde. Första tanken var,...NEEJ jag har försovit mig!!! Kaisa som ringde hörde på min röst att jag lät stressad. Jag frågade om jag hade försovit mig och mötes av ett skratt, nej då Emelie det är ingen fara..väckte jag dig?? : ) haha fick istället lite extra jobb i helgen, lördag morgon och söndag kväll =)
Efter denna chock tänkte jag att jag borde gå upp, träna, duscha och fixa lite grann, men väcktes ca 2 timmar senare av telefonen igen!! Denna gång var det Jennifer, och en lunch på stan planerades ;)
Syster yster skulle också ner till stan så vi tog bilen ner tillsammans...broder lånade ut sin nya tjänste bil, en svart BMW X5 huuuuur snygg som helst, och STOR...så det gäller att se upp så man inte skrapar upp sidan av bilen eller något sånt, tror inte att det skulle uppskattas faktiskt :)



På bilden: Skönheten, bmw x5

Vi hade en trevlig lunch dejt på Ågatan med prat om allt möjligt, TACK Jennifer gumman..!

Vi gick ner till järnvägsstationen där Jonna skulle hämta upp mig, och Jennifer skulle ta bussen hem till föräldrarna ute i skogen : ) 

Jonna och jag åkte en sväng till IKANO, var dock där igår med mamma men jag vill hitta ett par speciella träningsbyxor och en grej till alla mina smycken.
Och självklart kommer man ju aldrig hem tomhänt, ; )  köpte allt annat än det som jag hade tänkt  mig  =)



På bilden: 3 doftljus från IKEA, en mascara (Double Extension, Lóreal Paris) från Kicks och så fick jag en inpackning även den från Kicks.



På bilden: Resultatet av mascaran jag köpte idag, helt osminkad förövrigt endast mascaran på och ME LIKE! :)



På bilden: Min nya munkjacka som jag köpte på H&M igår med mamma.

Utöver detta köpte jag även en ring från Kicks för 59 kronor.

Just nu känner jag mig jättetrött och seg, funderar på att lägga mig men vi får se vad som händer och sker, sov gott allihopa!

xoxo


Long board, rumpcharader och strandgatan 2

Tv-tittande och godnatt gick inte så bra, det blev istället long board med min syster. Jag såg nog vääääldigt ostabil och fruktansvärt rolig ut men va fan...det var FÖRSTA GÅNGEN, och jag ramlade ZERO ... :)
Jag får ta och träna lite till sen KAAAANSKE det blir en video upplagd så att ni kan se mina underbara talanger på en long board..;)

I torsdags skulle jag och Emelie äta gott, dricka gott och snacka en hel del, det vill säga, ha en mysig kväll tillsammans bara hon och jag. Jag hade stressat hem från jobbet för att städa och dona eftersom det verkligen var på tiden. När Emelie kom var jag precis klar med sista städningen, hon fick nog sveriges mest svettiga kram (förlååååt) hihih men den var hon värd :P höhö
När jag hade duschat och slappat till mig så får vi reda på att vi ska få besök från GÖTEBORG och det ska bli party...oookeeejjj, fine, byta om, laga mat, dricka, stressa lite till...: ) men slutresultatet är ju det som räknas och det blev bra..:)
shotar, rumpcharader, mkt skratt, trevligt sällskap och till sist strandgatan 2! Nice work, right ?
jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv uppe på ett dansgolv, men det var "ta mig faaan" (ursäkta) men det var den lustigaste blanding på folk som jag någonsin sett, den ena fullare än den andra och ingen absolut INGEN visste hur dans stavades...tur att jag och Emelie gick upp och höjde medelnivån lite grann ;)

You go girl!

Emelie and me

På bilden: Emelie (L) och jag, söta som socker?? ; )


Söndag 2 augusti

Jahopp, söndag kväll igen, många tycker inte om söndagar..då har man varit ledig hela helgen och det är dax för jobb igen. För mig är det tvärtom, jag har ju inget regelbundet arbete utan har jobbat hela helgen, så för mig känns det underbart med söndag idag..imorgon vankas en HELLEDIG dag :) Yummie! = )
Denna helg har varit fylld med MASSA skratt och roligheter så det har gjort det hela mycket enklare..jag och Zara har jobbat ihop och saaatan vad vi har skrattat.. *ler*
Vi har gjort lite utflykter med ungdomarna, ätit gott och haft många roliga och intressanta samtalsämnen om både det ena och det andra :) en toppen helg helt enkelt. TACK!!  

Imorgon har jag en hel del inplanerat faktiskt, jag ska städa lite grann, tvätta, fika/lunch med Jennifer, promenix runt ån, träning...jaa.. fullt upp helt enkelt så det blir ingen lång sovmorgon med en heldag i soffan för min del..
Jag hoppas få träffa Emelie gull snart också, det var ett tag sen sist och det är så synd när man har så fullt upp att man inte hinner med att ses..: /
Är lite orolig för henne just nu också så då vill man ju verkligen umgås, prata och skratta tillsammans som förr = ) (L)

Varför ska man behöva fatta så många småbeslut hela tiden, men som har så stor betydelse i slutändan i alla fall?? Ibland önskar jag bara att jag kunde krypa ner i sängen hos mamma och pappa och bli 2 år igen! Då hade man inte en massa bekymmer utan livet bara lekte. 

Just nu lockar tv-tittande i sängen och sedan godnatt!! 

xoxo 

RSS 2.0